20
iul.

Ce să evităm când ne machiem pentru un eveniment

Perioada de relaxare post-pandemie s-a instalat din ce în ce mai mult și odată cu ea au apărut și invitațiile la diverse evenimente, fie că vorbim de nunți, aniversări sau pur și simplu, sărbătorirea după o perioadă lungă de stat în casă.

După mult timp, începem să ne aranjăm și să ne scoatem în evidență cele mai frumoase trăsături, mai ales când vine vorba de makeup. Și nu de fiecare dată mergem la un specialist care să ne machieze, iar din acest motiv am pregătit o listă cu greșelile pe care tindem să le facem atunci când vrem să evidențiem ce e mai bun în aspectul nostru.

  1. Smoky eyes – un machiaj strident nu stă bine oricui, iar dacă acesta nu este făcut de o mână care să posede tehnicile de execuție, poate deveni rapid un fail care nu te va ajuta să adopți o privire senzuală, ci mai degrabă, înfricoșătoare. Un smoky eyes executat incorect adaugă agresivitate unui chip frumos.
  1. Genele false – calitatea genelor false este dată în primul rând de prețul lor, nu de volumul sau lungimea pe care o au. Pentru o privire de milioane, ai nevoie de niste gene care să fie cât mai naturale.
  1. Rujul strident – este vară, este cald, se poartă naturalul, iar buzele stridente sunt perfecte dacă rujul este rezistent și dacă există un echilibru între partea de sus (fardul ochilor într-o nuanță cât mai naturală) și nuanța blush din pomeți. Atenție: rujul trebuie neapărat să fie unul cât mai rezistent pentru a evita momentele jenante în care acesta ajunge pe dantură sau dacă, din cauza caldurii și a consumului de lichid, tinde să dispară, dar să lase în urmă un aspect total inestetic.

 

  1. Bronzul artificial – cu toții am stat în casă în ultimele luni, iar un drum la mare, în weekend, nu este suficient pentru a explica nuanța pielii tale. Este o linie subțire între a arăta bine și a face o totală notă discordantă printre cei din jurul tău.

 

Naturalețea și simplitatea sunt cele mai importante calități pe care le poți dobândi, dar în același timp și cel mai greu de obținut.

 

Cu drag,

Echipa Why Not