09
dec.

Copiii nostri, oglinda noastra!

Vremurile in care parintii isi tundeau copiii la zero sau tip castron sunt demult apuse. Copiii zilelor noastre le place sa fie fashion si stiu tot ce e in trend. Ei sunt aceia care, de multe ori, isi „educa” parintii cum ar trebui sa asorteze culorile si le da un imbold sa adopte un haircut nou, indicand drept muze unii dintre vedetele pe care ei le urmaresc online.

Chiar daca ne place sau nu, copiii sunt in general oglinda parintilor lor. Nu de putine ori adultii se regasesc in caracterul, personalitatea, look-ul sau vocabularul odraslelor. De aceea, deseori copiii vor si ei sa adopte un look sau o tunsoare moderna.

Asadar, este benefic pentru noi sa transmitem aceasta atentie pentru ingrijirea corporala si a simtului estetic, pentru ca si ei, de mici, sa invete sa se ingrijeasca, sa se simta bine cu o noua tunsoare, sa aiba īncredere in ei si sa se iubeasca atunci cand se privesc in oglinda.

Daca sunteti in pana de idei de tunsori pentru cei mici , nu ezitati sa cautati cel mai apropiat salon Why Not si veti avea parte de o experienta potrivita pentru micuta voastra printesa sau micutul vostru gentleman.