04
dec.

Incearca WHITE SCIENCE!

Oglinda, oglinjoara arata-mi un ten „ALB CA ZAPADA”!

 

Te confrunți cu problema petelor inchise pe ten?  Nu esti singura care sufera de discromie si nici nu este o problema care sa ramana fara remediu. Intr-adevar, aceasta ingrijorare apare cel mai adesea odata cu inaintarea in varsta, la fel ca ridurile.

White Science de la Dibi Milano este considerat tratamentul „alba ca zapada”, datorita actiunii sale de albireiluminare si uniformizare a tenului cu probleme de pigmentare, ajutand la reglarea productiei de melanina.

Avand cea mai avansata formulă, imbogatita cu colagen si ingrediente active care aduce beneficii multiple pielii tale: anti-pete, iluminare, stralucire, amplificarea tineretii si de asemenea, ofera protectie pielii împotriva agenților poluanți.

Produsele sunt imbogatite cu Complex Whitology:

– Solutie de o textura spumoasa, cu actiune de curatare si eliminare eficienta a impuritatilor si rezidurilor de machiaj.
– Spray tonic care perfectioneaza curatarea impuritatilor si ajuta la activarea procesului de iluminare si uniformizare a tenului.
– Serum activ cu interventie in incetinirea procesului de formare a melaninei si cu un efect de deschidere si iluminare a pielii.
– Un kit de tratament, tolerat si de tenul sensibil, care ajuta la reglarea procesului de formare a melaninei si prin care se diminueaza petele de pe piele. Tratamentul functioneaza precum un scut care protejeaza pielea de puternicele raze UVA, UVB, de factorii poluanti si de principalii factori care determina imbatranirea prematura a pielii.
– O crema cu o textura ultra neteda care ajuta la corectarea petelor inchise, oferind un efect de iluminare si uniformizare.

Viitorul tenului se arata stralucitor, cu gama de produse profesionale WHITE SCIENCE! Fa-ti acum o programare la oricare dintre cele 10 Saloane Why Not si incepe procesul de recapatare a culorii naturale a tenului tau.