12
iun.

La ce măsuri de siguranță să te aștepți când vii în salon

La ce măsuri de siguranță să te aștepți când vii în salon

Ușor ne întoarcem la viața socială și normalitatea cu care eram obișnuiți. Însă normalitatea acestor zile sunt însoțite de câteva măsuri cu care suntem nevoiți să trăim pentru a ne asigura sănătatea atât a noastră cât și a celor din jur.

Ne-a entuziasmat revenirea în salon cu dorința de a aduce zâmbete și de a asigura răsfățul tuturor celor care aleg să ne treacă pragul, însă în același timp ne-am asigurat că sunt respectate toate măsurile de protecție pentru noi și clienți, astfel:

  • Respectarea programărilor este mai importantă ca oricând, având în vedere faptul că nu mai putem aștepta savurând o cafea bună în salon, iar întârzierea afectează celelalte programări.
  • Masca a devenit unul dintre elementele obligatorii pentru prezența în salon. Este importantă în aceeași măsură precum dezinfectarea mâinilor prin spălare frecventă sau folosirea soluției dezinfectante pusă la dispoziție în salon.
  • Verificarea temperaturii este necesară pentru un minim de evidență care ar putea constata un simptom prezent în cazul îmbolnăvirii.

 

Iar cel mai important lucru de menționat este faptul că perioada de izolare ne-a demonstrat cât de importantă este libertatea de mișcare și accesul la frumusețe, iar pentru noi asigurarea că prețurile nu cresc și nu au de suferit în urma acestei perioade reprezintă angajamentul față de cei care ne aleg să le fim partenerul de frumusețe.

 

Echipa Why Not