05
dec.

Manichiuri festive de Decembrie

Manichiuri festive de Decembrie

 

Cele mai sigure combinatii in aceasta perioada sunt cele de rosu, alb, verde, auriu sau argintiu, fie ca vorbim de culorile clasice sau oja cu accente metalice. Insa, recomandarea noastra este sa nu te limitezi la atat. Fii creativa, indrazneata si surprinzatoare!

Manichiura French ramane in trend.

Ne-am obisnuit deja ca manichiura French sa nu isi pierda farmecul in niciun sezon, oferind aceeasi delicatete si eleganta mainilor tale. Iar pentru o adaptare la sarbatorile de iarna, se pot lipi stelute sau abtibilduri cu tematica de Craciun, cu mici accente de glitter, care sa pigmenteze tinuta pentru o seara pretioasa.

Precious Black never remain in back

Nu putem sa uitam nici de furorile pe care le produce manichiura all black, mata sau cu pulbere de sidef parca cernuta din praful de stele ca sa te simti o adevarata diva.

Daca si iarna asta vrei ca unghiile tale sa fie în centrul atentiei, vino la sesiunea de infrumusetare a manichiurii la Salonul Why Not cel mai apropiat de tine, esti asteptata cu nuante festive. Depinde doar de dorintele tale si de libertatea pe care i-o oferi tehnicianului pentru a-si manifesta creativitatea, care nu se opreste la fulgi de nea si realizarea unor jingle bells pe unghiile tale.