09
feb.

OxygeneraPRO – cea mai noua tehnologie pentru tenul tau

Vremea indecisă care variză între -5° şi 20°C, aerul poluat al oraşului şi stresul la care te supui zilnic sunt doar cauzele inevitabile pentru ca tu şi, în special, tenul tău să aibă de suferit.

Elasticitatea, fermitatea şi vitalitatea pielii sunt doar câteva din cele mai importante calităţi care îţi arată cât de sănătos este tenul tău, iar pentru asta noi venim cu cea mai nouă soluţie: OxygeneraPRO – metoda non-invazivă şi nedureroasă ce are ca scop remedierea unor probleme ale pielii prin acţiunea asupra epidermei şi a dermului.

OxygeneraPRO se bazează pe mezoterapia virtuală, tehnologie care are ca instrumente de lucru două terapii care se completează reciproc: electroporaţia şi electroosmoza. În timp ce electroporaţia măreşte porii epidermei, conferindu-i un grad ridicat de permeabilitate, electroozmoza împinge ingredientele active în straturile profunde ale pielii.

Metoda OxygeneraPRO incorporează nu mai puţin de cinci tehnologii revoluţionare, pornind de la microdermoabraziunea cu particule de diamant care stimulează epiderma și circulația sanguină, sporind producția de colagen și elastină din piele. Transformă epiderma și ajută la regenerarea celulară, oferind un aspect sănătos al pielii prin eliminarea petelor pigmentate și semnelor de îmbătrânire. Ajută la rejuvenarea pielii arse de soare, facilitează extracția punctelor negre și albe, reglează tenul gras, reduce cicatricile postacneice și superficiale și îmbunătățește starea generală de sănătate a pielii.

A doua etapă este Oxygen Hiperbaric, în care oxigenul acționează sub presiune fiind introdus în cele mai profunde straturi ale pielii. Oxigenarea și îmbunătățirea respirației celulare stimulează circulația sanguină, regenerarea celulară, iar pielea este hidratată în profunzime prin stimularea producției de elastină și colagen.

Radiofrecvența Multipolară, a treia tehnologie folosită, tratează țesuturile într-un mod mai precis, sporind circulația sanguină și producția de colagen, dar protejând în același timp epiderma. Acesta dispune de un sistem de răcire ce menține epiderma la o temperatură normală, chiar dacă stratul dermic este încălzit. Temperatura stratului dermic poate fi crescută până la 45°-60°C pentru a ajuta la creșterea producției de colagen, îmbunatățirea texturii pielii, eliminarea ridurilor și redarea fermității pielii.

Phooton OxygenMask + InfraRed Soft Laser, sunt ultimele tehnologii applicate, prin lumina infraroșu care îmbunătățește activitatea celulară prin stimularea metabolismului lor, acționând asupra pielii pentru a secreta un număr cât mai mare de proteine de colagen și țesuturi prin accelerarea circulației sanguine, redarea tonusul și elasticității pielii și îmbunătățește aspectul pielii terne și cu probleme de pigmentare. Are un puternic efect anti-age, anti-oxidare și repară pielea în profunzime.

De ce să alegi cea mai nouă tehnologie pentru tenul tău? Pentru că:

– înlocuiește tradiționalele tratamente invazive cu Botox sau Acid Hialuronic
– reface elasticitatea
– oferă luminozitate tenului tău
– folosește oxigen hiperbaric de puritate medicala 98%

Te-am convins? Te așteptăm în salon!