15
dec.

Tendințe de Crăciun

Sărbătorile din acest an reprezintă un motiv în plus să fim recunoscătoare și să apreciem ceea ce avem, să ne bucurăm de momentele alături de cei dragi, acasă, în siguranță. Cu toate acestea, știm cât de important este să ne simțim bine și să avem grijă să arătăm bine, chiar dacă sărbătorim acasă.

Tendințele din acest an în materie de manichiură cuprind o paletă de nuanțe și combinații de culori în care puteți alege să vă jucați cu modelele de picturi cu tematică de Crăciun. Totuși, culorile vedetă rămân roșu și alb, dar și nuanțele simple, de nude, sunt la fel de apreciate.

Lungimea rămâne o alegere dificilă având în vedere modul facil în care unghiile te ajută să pregătești bunătățile de servit la masa de Crăciun și Anul Nou. Unghiile lungi rămân în continuare în tendințe, însă pentru sărbători în haine comode, unghiile scurte devin o alegere din ce în ce mai solicitată în salon.

Dacă vă plac unghiile scurte, le puteți da o formă ușor pătrată sau puteti alege forma ovală îngrijită, creând o manichiură unică pe unghiile scurte, care sunt practice în viața de zi cu zi.

 

Unghiile la moda 2020-2021 nu vor fi doar scurte. Forma lungă și ascuțită a unghiilor fiind la fel de solicitată.

Pe final, ne rămâne doar să vă așteptăm în salon, la programare și să vă urăm Crăciun Fericit și un An Nou, înzecit mai bun ca cel pe care îl încheiem!

Echipa Why Not