19
iun.

Tendințe de vară pentru 2020

Anul 2020 ne-a demonstrat deja că e așa cum vrea el să fie, nu cum ne propunem fiecare, însă ce putem face noi este să începem să acordăm o importanță mai mare lucrurilor care contează cel mai mult. Și ce ar putea conta cel mai mult în viața ta, dacă tu chiar tu?

Timpul dedicat ție și atenția la frumusețe sunt cele mai mari investiții pe care le poți face, așa că nouă nu ne rămâne decât să îți fim alături și să te ghidăm spre cea mai bună versiune a ta. Iar în acest context, venim cu o serie de sfaturi despre beauty și tendințe menite să te influențeze cât mai plăcut.

Ce purtăm vara aceasta, în funcție de stilul nostru?

Ei bine, un lucru este clar! În acest sezon se poartă părul lung, în formă de cascadă sau mai popular spus, scăriță. Tunsoarea în cascadă este foarte ușor de întreținut și mai ales, de aranjat, ai nevoie doar de perie, uscător și o spumă pentru volum. În acest mod, îți asiguri garantat un aspect proaspăt, fluiditate și efectul unui păr foarte bogat.

Tusoarea franțuzească – ideală pentru cele care preferă părul mai scurt, această tunsoare este cel mai des întâlnită pe coperțile revistelor de fashion. Este versatilă și se poziționează ca fiind alegerea potrivită atât pentru ținuta unei business-lady, cât și a unei adolescente cu personalitate.

Și nu în ultimul rând, tunsoarea care nu se demodează niciodată – tunsoarea bob, este cea mai versatilă și totodată comodă. Această tunsoare nu are limite de vârstă și se potrivește oricărei fizionomii și culoare a părului. Nu este nevoie decât de o discuție în detaliu cu specialistul pe mâna căruia te lași pentru a vedea ce fel de bob ți se potrivește în funcție de forma și expresia feței.

Așadar, am prezentat trei dintre tendințele următoarei perioade, tendințe care îmbină frumusețea cu comoditatea și ușurința în aranjare. Ție ce tunsoare simți că ți se potrivește din cele trei?

Dacă încă nu știi, nu trebuie decât ne suni și să te programezi, iar noi te așteptăm în salon!

Echipa Why Not