18
ian.

Trezeste-ti parul la viata!

Cine nu tanjeste dupa un par stralucitor, matasos si plin de vitalitate, pe care adesea il vedem in paginile revistelor glossy? Nu este doar un vis, ci vrem sa te ajutam sa-ti trezesti parul la viata! Pretuim frumusetea ta si am facut o pasiune din a-ti oferi cele mai revolutionare produse care sa corespunda nevoilor ingrijirii tale. Avem solutia pentru un par impecabil, care ii va amplifica stralucirea si flexibilitatea: tratamentul CELULA MADRE – Gama Semi Di Luno @Alfaparf.

Tratamentul este bazat pe celulele stem de argan care au proprietatea de a proteja, revitaliza celulele si de a ajuta la accelerarea procesului natural de regenerare a firelor. Astfel, parul isi primeste din nou aspectul radiant. In functie de nevoia identificata in procesul de diagnoza a firului de par iti vor fi indicate 3 tipuri de tratamente:

  • Tratamentul pentru stralucire: Alfaparf Cellula Madre Glow (Multiplicator de vitalitate si stralucire);
  • Tratamentul pentru hidratare: Alfaparf Cellula Madre Nourishment (Multiplicator de hidratare);
  • Tratamentul pentru restructurare: Alfaparf Cellula Madre Restructuring (Multiplicator de restructurare).

Cum se realizeaza tratamentul?

Dupa realizarea diagnozei firului de par si alegerea tratamentului specific nevoii resimtite, se trece la etapa de spalare a parului cu samponul din gama aferenta Semi di Luno. Urmand a se repeta procedura de spalare. Apoi, se aplica rapid tratamentul ales, procedura care va dura aproximativ 10 minute. In functie de grosimea firului de par, se va lasa sa actioneze, intre 15 – 25minute, cu aport de caldura (la climazon). Si inainte de clatire se va astepta cateva minute pentru racirea parului.

Recomandari de utilzare

Pentru rezultate durabile, se recomanda tratament periodic, pentru inceput dupa cum urmeaza:

  • Hidratare: o data la 2 saptamani;
  • Restructurare: o data pe saptamana;
  • Stralucire: o data pe luna.

In functie de tipul si nevoile parul, hairstilistul iti va recomanda frecventa interventiei si mixul de tratamente pentru a putea obtine rezultatele dorite.

De asemenea, dupa efectuarea tratamentelor, se recomanda folosirea samponului Alfaparf pentru nevoia individuala a parului (hidratare, stralucire, regenerare) din gama Semi di Lino sau gama Precious Nature. Astfel, rezultatele se vor pastra pentru o perioada mai indelungata.

Te asteptam la #SaloaneleWhyNot sa incerci elixirul care va functiona ca o reintoarcere la orgini pentru parul tau, stergand amintirea unor inamici care determina pierderea stralucirii si vitalitatii. Efectele sunt vizibile inca de la prima utilizare. Iar datorita ingredientelor speciale, tratamentele ajuta si pentru procesul de coafare.